15.09.2010 г., 22:05 ч.

Свидни 

  Поезия
456 0 0

Свидни

Отредена ни е
несвързаност още преди много лета.
Когато сме се
родили.
Ние сме
толкова далече един от друг така,
а с толкова близки сили...
От романтика и нежнност сме изваяни
и толкова еднакви сме.
Съдбите ни, 
нетипично срещнати и смаяни,
събрани чрез едно море.
История, предричаща копнеж,
от лятото родена,
ала останала
толкова невинна!
Сърцата
нетипично останаха пленени...
Толкова сме си свидни!

© З. Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??