Jul 5, 2010, 11:31 AM

Свобода 

  Poetry
529 0 12

Сърцето ми е изпълнено, когато

в погледа си не мога да побера

слънцата, разцъфтели в полето

и ми е невъзможно да видя края

в хоризонта на тюркоазеното синьо.

Дали не съм била свободна птица,

следваща прищевките на вятъра?

Но защо ли тогава така се плаша,

съзираща в очите ти безкрая...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??