Nov 23, 2016, 7:12 PM

Свободен час 

  Poetry » Humour, Civilian
412 0 2

Най обичам аз,

когато имам свободен час

и стихове пиша в захлас.

Дали ще са те за отминали дни

или за това, което предстои.

Дали приятелите скъпи ще обсъждам,

или враговете ще осъждам,

това няма значение,

важното е, че не сме на заточение 

на дъската да решаваме някое уравнение.

По-хубаво е да слушаме Борис Дали

или за детелините на Лили.

Весело е, когато имаме свободен час,

когато стихове мога да пиша аз,

когато не се притеснявам,

че трябва оценки да доизяснявам.

 

© Donika Jelkova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря тии ии дано да има още
  • Ха така! Повече свободни часове да имаш! Поздравления!
Random works
: ??:??