Mar 1, 2009, 5:06 PM

Свят от суета 

  Poetry
719 0 2
 

Суета, облечена в самота на върха на успеха.

Смяташ, че така трябва,

а забравяш за човека,

криещ се зад твоите сълзи.

 

Докога ще оставяш душата да кърви?

Колко много сълзи от лицемерни очи.

Обаждане в нищото.

Поглед празен и сив.

Дано се чувстваш щастлив.

 

Свят от суета,

потъваш в него.

Бих искал,

но не мога да те спася.

 

Свят от суета и още една сълза,

пролята заради празната ти душа.

 

Исках замък да строя с празни думи и крайна съдба.

Получих само куршуми от болка и така,

изградих и своя свят от суета.

© Димана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??