Jul 14, 2006, 3:30 PM

СВЯТ ЗА ДВАМА 

  Poetry
762 0 0
   
     Мисля си, къде е той?
     Защо самотна е нощта?
     Нужен си ми, знай това,
     знай, без тебе ще умра!

     Давам всичко аз за теб,
     без да мисля занапред.
     Всичко с теб ще изживея,
     в добро и лошо ще те грея,
     с обич топла и неземна,
     обич земна, обич нежна!

     В мен бушува дива страст,
     викаща те, не за час.
     Любовта си аз ти давам
     и за миг не съжалявам,
     че не винаги сме двама,
     но сърцето лудо не забравя,
     че обича само теб,
     че самотно е без ТЕБ!

     Искам границите да премахна
     на любовта си непонятна.
     С тебе чувствам се прекрасно!
     Мисля, че личи ми ясно!

© Дори Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??