Sep 6, 2023, 12:51 PM

Съединението 

  Poetry » Civilian
408 0 0

Нацията наша разединена беше,

Великите сили не милееха за нас,

но българският дух тогаз не спеше,

на Шести септември настъпи час,

когато дръзко се възпротиви той

на злото, на Берлинския конгрес,

великият Захари не знаеше покой,

че и малките народи имат чест!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??