6.09.2023 г., 12:51 ч.

Съединението 

  Поезия » Гражданска
413 0 0

Нацията наша разединена беше,

Великите сили не милееха за нас,

но българският дух тогаз не спеше,

на Шести септември настъпи час,

когато дръзко се възпротиви той

на злото, на Берлинския конгрес,

великият Захари не знаеше покой,

че и малките народи имат чест!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??