Jun 4, 2008, 7:48 PM

Съжалявам 

  Poetry
568 0 3

 

 

Съжалявам за стореното добро

и за направеното зло.

За даденото от мене забравям,

за полученото от тебе прощавам.

Съжалявам за това, което е било,

а за това, което няма да бъде - прости!

Търся думи, които да кажа.

Думите ми свършиха, уви.

Какво да направя,

за да спра да съжалявам?

Как да те накарам

ти да кажеш "прости"?

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??