Nov 20, 2008, 10:40 PM

Съживи ме 

  Poetry » Love
629 1 3

С едно докосване, с една целувка,
с един поглед, с прегръдка -
Съживи ме...имам нужда от това,
че слушах толкоз фалшиви слова!
Парченцата надежда събери
и с целувка ти ги подреди!
Сълзите с нежност избърши.
Ръка подай ми, че сама боли!
Бъди усмивката във моя ден
и твоето сърце нека бие и за мен!
Изтрий ти онези спомени...
от лъжите безмилостно отровени!
Пази ме, страх обзе моето сърце!
Остани до мен, мъничко поне!
Обещай ми, че над съня ми ти ще бдиш
и в прегръдките си нежни ще ме държиш!
Сега ти си моята надежда
и не искам назад да поглеждам!
Не искам вече в мен да вали!
Спри този дъжд, спри тези сълзи!
Плахо пристъпвам към теб сега..
не ме оставяй, страх ме е, подай ми ръка!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??