Sep 26, 2008, 12:37 PM

Съкровище 

  Poetry
678 0 4
 

Съкровище

 

Имам си съкровище!!!

Много по-богато

от Казанлъшко злато.

Сияе то

със хубостта неизменна.

Топъл дъх от него

там струи.

Погледът се замъглява

на него щом се застои!

Несравнимо е

по стойност,

тъй голяма;

него ще го пазим

двама!

Ти дар ми го поднесе

с любов

и радост горда!

Дано такава щедрост

Господ пак да ни дари!

Съкровище са нашите

мили  дъщери,

за които сърцето ми

ти благодари!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??