May 22, 2010, 8:10 PM

Сълза 

  Poetry » Love
2021 0 14

 

               

Една сълза,

превърната в море,

от чувства

и усещане преляла,

една сълза

по мъжкото лице

илюзии

от пясък бе заляла.

Едно море,

събрано в две очи,

ту бурно,

ту копнежно мило.

Едно море

въздиша и мълчи,

разлива се

и сякаш не е било.

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??