Mar 30, 2006, 12:39 PM

Сълза 

  Poetry
701 0 4
Една сълза завинаги си тръгна,
Отрони се от моите очи,
Дори да иска, няма да се върне,
Ще бъде там при другите сълзи.

Една сълза тъй бистра и красива,
Намокри моето лице,
Направи тя пътека сива,
Направи път към моето сърце.

А то по-своему отвори й вратата,
Прие я заедно с него да тупти,
Така за тях умира самотата,
За мен остава просто боли.

Отрони се, защото си отиваш,
А аз дори немога да те спра,
Вървиш, не се обръщаш и не спираш,
Опитвам, но немога да те разбера.

Сълзата се опита да те трогне,
Пожертва себе си, щастлива да съм аз,
Но ти дори не се обърна,
Пожертва себе си, напразно тя за нас.

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??