Jan 17, 2008, 3:29 PM

Сълза 

  Poetry » Love
699 0 8
           Сълза

Сълза, наум изречени слова...
Сълза... Ледът и огъня събрани.
Сълза, солена капчица душа...
Сълза от мъка... Огън в мене пали...

 Колко ледове гасили огън в мен...
Колко огън в мислите от лед подклаждам.
И огънят разпръсква тъмнината...
В мислите е вече светлината.

Едно докосване, искрица светлина.
Искрата... става факел!
А факелът - звезда и небосвод...
Едно докосване... Поглед....

Светлина...

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??