Nov 12, 2008, 8:43 PM

Сълза 

  Poetry » Love
891 0 3

Да те обичам, значи да гоня вятъра,

да търся отдавна изчезнала никому ненужна сълза.

Знаеш, че тази сълза съм аз самата...

Умирам и се раждам в теб,

изпепеляваш ме, а още искам...

Ненаситна тръгвам си сега -

отдавна изчезнала никому ненужна сълза...

© Анна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??