Apr 27, 2012, 3:16 PM

Сълза 

  Poetry » Love
728 0 3

Опиши ми ти една сълза,

стичаща се по нечие лице.

Как отронва се от любовта

и разкъсва невинното сърце.

 

Опиши ми я със чувствени слова,

като текст ми я анализирай.

Синтаксис направи на таз сълза,

после като стих я коментирай.

 

Нарисувай я на лист прозрачен,

нека на небе тя да заприлича.

Сравни я с някой спомен мрачен,

за да започне бавно да се стича.

 

Отпечатай ми море от хиляди сълзи,

отдай душата си на любовта.

Недей разплаква никой, истински боли,

когато отрониш дори една-единствена сълза.

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??