Mar 3, 2013, 9:50 AM

Сълзи 

  Poetry » Love
552 0 0

Сълзи в очите имаш ти,
това веднага прочети.
Да дойдат те към мойто тяло
и ти да засияеш цяла!
Видя ли, нищо трудно няма.
Вдигни лице, Сърце голямо.
Главата си недей накланя,
стегни си нежното вратле
и изправи веднага твоето носле.
Сега от тез сълзи и диря няма.
В очите нежни пак искра блести.
Кажи сега - СЪЛЗИЧКИ НЯМА
и знай - СЪРЦЕ ГОЛЯМО си ми ти!

D.E.H.

© Олег Деков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??