Apr 14, 2010, 8:39 PM

Сълзица-пепел... 

  Poetry » Love
614 0 2

Днес...

Сълзица-пепел

Стича се в лицето ми...

 

Днес в лицето ми вали...

Очите виждат минало несбъднато...

Очите виждат спомени в бодли...

 

Днес лицето ми е вдлъбнато...

Днес в лицето ми вали...

Сълзица-пепел...

Струйка от Мечти прегърнати...

Някога...

БИЛИ!...

 

Днес вали и тъжно е...

В гърдите плаче стих...

Сиротен...

Крехък...

Непокълнал е...

Ограбен...

Дишащ в мъка

Вик...

Вали!!!!!

Вали!!!!!

 

И тръгвам по пътечката от Минало...

Стъпвам в пепел от сълзи...

Потъвам в Искащо-несбъднато...

Плувам в плачещи гърди...

А там сега... сега е стихнало...

Ограбено Сърце...

Във Кърваво...

Убиец на Мечти...

Безумец, посегнал в своето Безчувствие

На Собствените си ръце...

Галели...

Преди...

Едно лице...

Сега потънало...

Удавено във грубост...

Убито от лъжи...

 

... И днес

 

Сълзица-пепел

Тича по лицето ми...

Разказва ми за теб,

Когато беше мил...

Когато Егото

Надскочил бе...

Когато, паднала на колене,

Ридаех клета в желание

За Теб и мен...

Да те задържа завинаги...

 

Сълзица-пепел

Днес разказва ми...

За оня миг, когато ти ми сподели

Как е всичко Ново туй

Дето Сърцето ти гори

И как страхуваш се от Неизвестното

Зовящо днешните ти дни...

 

Стих ни срещна...

Стих ни раздели...

 

Едно пространство от илюзии...

Превърнало се във Дамоклев меч

За страдащите ни души...

Сълзица-пепел...

Аз...

И Ти... 

И бягам в Минало-несбъднато...

И търся спомен чист...

Останал нейде в тъмното...

Стаен... забравен... скрит...

НО ЧИСТ!!!!!!

Уви...

Не виждам го...

Има само пепел и сълзи...

 

Сълзица-пепел в устните ми...

 

13 април’10 г

от мен

Л- Е

 

http://www.vbox7.com/play:03a2e2ea

© Л-Е All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??