Jun 27, 2007, 10:20 PM

Сън 

  Poetry
429 0 0
Събуждах те, но ти не се събуди,
събуждах те, но ти не ме видя,
погалих те, но ти не ме усети,
пробуди се и пак заспа.

Оставих те да ме сънуваш,
оставих те в твоя сън,
в сънищата да нахлуваш,
като вятъра на вън.

Ще си легна и ще чакам,
да дойдеш ти в нощта,
да прогониш мрака
с  полъха на любовта.

И когато ме пробудиш,
ще те целуна нежно аз,
така отново ще събудиш
заспали чувства между нас.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??