Jul 26, 2010, 12:02 AM

Сън 

  Poetry » White poetry
714 0 2

Спиш.
И по натежалите клепачи
с целувки аз почуквам.
Спиш.
Косата ти дъхава галя,
насън усмихваш се ти.
Спиш.
Или сънуваш.
Спиш.
Спя и аз до тебе уморена.
Спя с отворени очи,
току-виж избягаш ти
и ръката,
дето заровена в косите ти дреме,
увисне в тъмното безтегловна.
Спиш.
Спи, любими. Аз ще чакам.
Ще спя с отворени очи.
Русото момче,
което да обичам ме накара,
сега в съня ми невинно спи.

© Слънце All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??