Където и да идеш
Където и да спреш
Сънят ми вземаш
Времето крадеш
Но аз не мога
Без сън да живея
Без сънища сладки
Аз не умея
Затуй ще затворя очи
Ще забравя за тази тъга
И със утринни ярки лъчи
Ще сразя заранта
Слънцето топло ще грее
Вечер – топла луна
Забравил своето време
Дъждът ми подава ръка
Ти пътувай, няма да те спра
Усмивка пътьом ще ти пратя
И дори на край света
Своя сън ще ти изпратя
© Никола Йорданов All rights reserved.