May 11, 2014, 11:58 PM

Сън 

  Poetry
670 0 2

Сънувах странен сън.

Аз птица бяла бях.

И лекичко с крилете

в небето аз кръжах.

 

И в полета си сладък

видях безброй поля,

реки, гори, морета

и хиляди цветя.

 

Тогава се събудих.

До мене спеше ти.

Ти - мое вдъхновение,

живот и куп  мечти.

© Христиана Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??