Сънувах странен сън.
Аз птица бяла бях.
И лекичко с крилете
в небето аз кръжах.
И в полета си сладък
видях безброй поля,
реки, гори, морета
и хиляди цветя.
Тогава се събудих.
До мене спеше ти.
Ти - мое вдъхновение,
живот и куп мечти.
© Христиана Христова Все права защищены