May 1, 2006, 8:48 AM

Сън мечта 

  Poetry
1022 0 0
Остави ме да спя.
Искам да съм там и да те имам!
Всяка нощ аз те санувам,
там сме двама, обичаме се.
Реалността е така различна, обаче - ти си с нея, а
аз съм сама и чакам да дойде ноща,
 и да те имам отново.
Искам да те санувам и тази нощ!
Искам да те имам вечно!
Никога не напускай моя сън -
за да не остана съвсем сама...
 

© Димитрина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??