1 мая 2006 г., 08:48

Сън мечта 

  Поэзия
1019 0 0
Остави ме да спя.
Искам да съм там и да те имам!
Всяка нощ аз те санувам,
там сме двама, обичаме се.
Реалността е така различна, обаче - ти си с нея, а
аз съм сама и чакам да дойде ноща,
 и да те имам отново.
Искам да те санувам и тази нощ!
Искам да те имам вечно!
Никога не напускай моя сън -
за да не остана съвсем сама...
 

© Димитрина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??