Feb 2, 2008, 8:51 AM

Сънувах,че те няма  

  Poetry » Love
682 0 3

Сънувах, че ти завинаги си замина,

че в небето отлетя и отново ме подмина,

ти страдаше и дори сълзи видях,

в съня си плачех и за теб скърбях!

Чувствах силно напрежение и се вълнувах,

плачех на глас и дори бълнувах,

не спирах да изричам: "Остани!",

не спирах да повтарям: "Ти, прости!"

Събудих се нещастна посред нощ,

събудих се и в ръката държах нож,

бях готова в ада да горя,

за да върна теб, бях готова да умра!!!

© Елен Ривес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви! Никол... и аз си пожелавам в реалността да съм щастлива,но за сега ще трябва да почакам
  • Много истински копнеж,който плаче за обич!Поздравления!
  • Финалът ме изкефи:>Искам продължение!
Random works
: ??:??