Nov 13, 2010, 10:04 AM

Сънувах те 

  Poetry » Love
648 0 3

                                         СЪНУВАХ ТЕ

 

Сънувах те! Седеше ти до мен

и всички думи бяха толкова ненужни...

Ефирно-меки бяха твоите ръце,

а устните ти – парещи и влажни...

 

Обърнах се! Ти беше още там -

преливаща от светлина и тиха нежност...

Събудих се, потънал в нощен блян -

съня си да превърна в скрита вечност!

 

 

6 март 2008

© Даниел Цокев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??