Jul 8, 2006, 8:15 PM  

СЪНУВАЙ МЕ 

  Poetry
934 0 17

Сънувай ме!

Във сънища безгрижни,

с усмихнато лице и топъл глас,

със радостта на дните ни предишни

със нежността останала във нас.

Сънувай ме!

Аз по очите уморени ще позная

дали молбата ми изпълнила си ти,

когато пеперудата от твойта стая

при мен на листа долети...

Сънувай ме!

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??