в мига
преди сънят да ме споходи
паднали са всички
прегради
ти се усмихваш
една единствена потребност
надига се
като водни мехурчета
спукват се от глътката въздух
в очите ми
престара
смущаваща
обсебваща игра
на погледа
за да сваля
оранжевите ти тиранти
сър
© Дима All rights reserved.