Feb 10, 2010, 1:08 PM

Сърца 

  Poetry » East forms
668 0 11

черен хайвер шампанско

поднесено с мълчание

сърце тревожно

 

хляб и сол

приказка сладка

сърце спокойно

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??