Oct 9, 2012, 12:36 PM

Сърцето е юмрук 

  Poetry » Other
450 0 2
 
Сърцето е юмрук.
Стъклото е студено.
Стъклото е бодливо.
Удар отвътре навън.
После пулс
като мах на крило.
Червена топлина. 
И пелена, 
завиваща мечтите.
Сърцето е юмрук.
И после...
приказки за болката,
която те пречиства.
А те боли. По кучешки.
И виеш... притъпено в себе си.
Раплискано.
Светът обича захар.
И мечета
с изкуствени очи,
и нарисувани усмивки.
Мразя клоуни.
Сърцето е юмрук.
Стиснал между пръстите 
душата ти.

~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??