Aug 17, 2007, 7:18 PM

Сърцето ми е в плен 

  Poetry
686 0 5

Сърцето ми е в плен


Сякаш отдавна вече те познавах.

Много преди да се появиш,

сърцето ми към тебе се отправи,

без да знае, че ти ще го спасиш.


Когато те видях, кръвта ми застина,

затвори се кръгът около мен.

Пленена бях от непонятна сила,

притегли ме и взе ме в плен.


От този момент живея чрез тебе.

Навярно никога няма да го разбереш,

но ти ми помогна да намеря себе си,

като превърна отчаянието в копнеж...


От теб не искам нищо в замяна.

Само се надявам, все пак и за мен,

да остане кътче в сърцето ти голямо,

защото Ти си в моето сърце...

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??