Jul 2, 2006, 12:28 PM

Сърцето никога не греши! 

  Poetry
1343 0 1

Всеки път, когато видя лицето ти, светът изчезва.
И само един блясък открит в твоята усмивка,
ме кара да се чувствам, сякаш те познавам от години.
Знаеш ли че си отговорен за моите чувства.
Aз вярвам на сърцето си!
Какво друго да направя?
Когато всяка частичка от мен и всяка мисъл
ме води право към теб.
Аз вярвам на сърцето си.
Нямам друг избор.
За сега каквото и да ми заговори то,
аз чувам все твоя глас.
Целият ми живот преди да се срещнем,
просто изчезна.
Как бих могла да живея и миг без теб?
Дори не е нужно да говориш, знам какво ще кажеш.
Също както знам всяка тайна за теб.
Аз вярвам на сърцето си!
А то вярва на теб!
То ми казва, че това, което виждам е истинско.
Аз вярвам на сърцето си!
Как може то да греши?
То казва, че това което изпитвам към теб сега,
ще изпитвам през целия си живот!

© Дидка Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??