Aug 28, 2009, 4:00 PM

... със замах 

  Poetry
456 0 3

Очите ù напълни със роса,

която ще си тръгне с лятото навярно.

По тялото рисуваше дъжда.

А после дълго в нея все валеше...

 

По устните ù начерта любов.

(А тя отдавна бе забравила вкуса ù).

Сега си го припомни - сладострастен.

За него ли?! Художник със замах...

 

Косите ù заплете в слънчеви лъчи,

останали от утрото навярно.

Но ще я галят в есенни мъгли,

и в зимни нощи – да не ù е хладно...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??