Jan 17, 2005, 8:43 AM

Състояние 

  Poetry
1183 0 0
Ако си сън, не искам да се будя.
Ако не си, не искам да заспивам.
Искам да те гледам,
да те докосвам с върховете на пръстите си,
а после ти да ги целуваш.
Искам да потънем в еуфория от усещания,
в забравата на желанието,
в магията на мига.
Искам да съм твоята
красива,
ослепителна,
главозамайваща,
опияняваща,
животворна,
единствена,
сбъдната
мечта...

© Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??