Jan 11, 2017, 2:33 PM

Сътворява се 

  Poetry » Phylosophy
222 0 1

                                                                       сътворява се

 

                                                              сТИхотворение чрез

 

                                                                      вдъхновение

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??