Oct 7, 2008, 3:11 PM

Съвършено влюбен 

  Poetry » Love
684 0 9

http://www.youtube.com/watch?v=sO_lXsEsMKo

 

Влюбен съм съвършено
в хиляда и едно неща.
В синия цвят на небето,
в разпукващата се зора,
в шума на гората,
приютила в себе си вятъра,
във въздуха, с мирис
на зелени борове и смола,
в живите звуци на цигулка,
арфа, китара и пиано,
в миговете, изпълнени
докрай със светлина
и с усещането, че душата
е вечна като Вселената.
Влюбен съм в морето,
с надбягващи се вълни,
в брега с накацали чайки,
в красотата на залеза,
в безпределността на
пространството и свободата,
в топлината на пясъка,
в блясъка на слънцето,
в малката ни планета,
плуваща в Космоса,
в емоциите на сезоните,
пораждащи в нас радостта.
Влюбен съм в две топли очи,
от които извира живот
и в едно нежно сърце,
даващо ми обич и сила.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??