Jan 14, 2022, 1:36 PM

Тайна градина 

  Poetry
220 0 3

Моят вътрешен свят,

е вълшебна, тайна градина.

Там... пристъпвам едва,

като в чудна картина.

 

Там е светло, незнайно защо.

Топло, леко, уютно.

Там съм Аз и мойта душа,

скрити от погледи смутни.

 

Там... тишината е звук,

леещ светли потоци.

Птици райски до тук

долитат от всички посоки.

 

Там покоят, е звездно небе

отразено с лъчиста омая.

Въздухът.., бриз от море

и готова съм на век да остана.

 

Там съм винаги Аз.

Моят вътрешен свят,

е вълшебна градина.

Там съм просто творец

рисуващ чудна картина.

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??