Mar 26, 2024, 10:04 PM

Така говори ми сърцето 

  Poetry
101 1 0

Живея ли

или насън прелитат дните

и се реят

във този свят самотните души.

Как искам

да срещна старите приятели,

но те са вече

в необята на безкрая.

 

Но неизбежно е

след толкова години пак да се прегърнем,

да бъдем

както някога, да бъдем същите.

Така

говори ми сърцето

Вярвам

в прераждането, в Бог и вечната Вселена.

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??