Mar 12, 2006, 9:13 AM

Така ли се обича 

  Poetry
869 0 9
Аз мога да обичам!
Със радост със нежност,
със страст или огън.
 Мога истински да обичам.
Понякога  притихнала
дори невидима.
Понякога прашинки
попадат в очите ми,
и те все сълзят...
не, не са сълзи..нали се усмихвам.
Така ли се обича..
с прах във очите?




© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??