Jul 26, 2006, 11:12 PM

Така отмина 

  Poetry
602 0 1

Не поздравен /поне от мен/
/мечка страх, мене – не/


Тъй както ти се вричах,
така и смелост не събрах
дори да промълвя “обичам те” –
необяснимо как ме хвана страх.

Не дръзнах, не посмях
на твоя ден рожден
да посветя и малкото красиво,
което нежно избуя у мен.

А той отмина, за някои обикновен,
за другата година утехата остана
да дойдат за твоя ден рожден
и смелостта,
и музата със месеци по-рано.

Но признаци редица ми подсказаха,
и по друидски, келтски зодиаци
точната датичка предсказаха –
насочваха към мене знаци.

Да знаете, че фетишист заклет,
не се предава лесно, без борба,
родена съм обаче със късмет
и датата сърцето прикова.

Не ще Ви мъча с повече загадки
по-важното е, че се обичаме,
улисани във тези грижи сладки,
да бъдем НИЕ се заричаме.


@. ...

18.07.2006 год.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??