Jul 5, 2012, 10:17 PM

Така се получи 

  Poetry » Love
1095 0 4

Ех, каква я направихме с теб... Всичко как се обърка,

та каруцата пак е пред коня? Късмет ли е, що ли?!

Уж не трябваше тъй да се случва... И все ме човърка

нещо вътре и сам си задавам въпроса: Защо ли

си докарахме болест на здрава глава?! Кой да каже,

явно някъде някой е драснал - така да се случи,

че съдбата ни грабна, понесе ни... и ни наказа,

сякаш каза: "Каквото си търсил, това ще получиш!"

и с ехидна усмивка пося между нас остри тръни

върху буйните цветни лехи и изскуба цветята,

а след туй се оттегли с поклон... Свят расте помежду ни,

свят пространство разделя на две всички бъдещи дати...

Продължаваме - всеки по пътя си (как ли да бъде?!)...

Продължаваме - всеки със собствен железен хомот:

ти - навярно дамгосана с "грешница", аз - със присъда

да остана най-тъмната страница в твоя живот!

 

© Засегабезиме All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Силен финал! С поздравления!
  • "явно някъде някой е драснал - така да се случи..."
    Тежък стих!
  • Равносметката е ясна, важното е, че са изписани страници! А те остават.. Поздрави!
  • Коварно нещо е предначертаната съдба, но нали затова е любовта- да я промени или поне да я направи поносима! Само истинската, дълбоката и безусловната обич може да ни направи хора с щастлива съдба. Продължавай да я търсиш!
    Харесах изповедта ти. Поздравления!
Random works
: ??:??