Sep 4, 2020, 3:37 PM

Такава да си... 

  Poetry » Love
486 1 3

Спокоен пристан, дето да ме чакаш.

Разцъфтяло през пролетта кокиче.

И вечер в тъмното да ме причакаш...

Да бъдеш най-доброто ми момиче.

 

Да ме посрещаш с мирис на канела.

Да имаш глас със звук на мандолина.

Душата ми с любов да си отнела.

Да имаш сладостта и на малина.

 

За мене, мила, сълзи да не сдържаш,

когато сме във време разделени.

И на любов ти дълго да издържаш, 

и грижите да бъдат споделени.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??