Dec 25, 2014, 4:24 PM

Такава любов 

  Poetry
411 0 3

 



Има ли такава любов,

като дъжд по прозорците

на вадички да се стича,

прахта да отмива

и след себе си

чистота да оставя?

 

Има ли такава любов,

от която в пепел дори

семенце покълва,

снага изправя

и цвете разцъфва?

 

Има ли такава любов,

пред която бурята стихва,

вятърът под трева се снишава,

а от блясъка ù

зад облаци да се скрие

на слънцето му се иска?

 

Има!

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??