Apr 20, 2019, 10:46 AM

Там 

  Poetry » Other
403 0 0

Там има повече звезди,
а сърцето някак си различно тупти.
Там вятърът разпилява мислите, 
а слънцето изсушава тъгата, и не спира да свети.
А морето, морето ни люшка на всички посоки, после ни изхвърля на брега, за да ни срещне отново....
 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??