Apr 14, 2012, 11:21 AM

Там, където... 

  Poetry » Love
536 0 2

 

 

И там, където беше ти, аз едва ли ще бъда.

Дали ще намериш там своя живот,

дали там ще е твоята любовна присъда

и твоята истинска, споделена любов.

 

Там, където си ти, аз дали ще съм там,

едва ли ще мога друг да обичам.

И къде да те потърся, аз не знам,

на кой Бог в молитви аз да се вричам.

 

Там, където сега можеш да бъдеш ти,

аз там никога не бих отишла.

Защото е лесно ти да ме нараниш,

но мислиш ли, че е лесно да се прости!

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??