Mar 20, 2011, 10:06 PM

Танц магия 

  Poetry » Love
960 0 9

Цялата съм във червено,

танцувам танца на страстта.

Дансингът е във зелено,

а аз прегръщам любовта.

 

Ритъмът ме носи плавно,

тангото спира ми дъха,

движат се телата бавно,

понасяйки се към върха.

 

Не докосване, а полет,

изгарящ огън за плътта.

Като разцъфтяла пролет,

живот даряваща в света.

 

Танц не е, а е стихия,

триумф е той на вечността.

С него искам да открия

Магията на любовта.

10.03.2011 год.

© Блага Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??