Sep 10, 2008, 1:09 PM

Танцуват звезди 

  Poetry
628 0 18

С теб е цветно.
Няма ли те...
е тъга -
танцуват в очите звезди,
проблясват,
в пируети се въртят
и без думи
песен тихо звучи...

Дойдеш ли,
над мен пак изгряват слънца
и дъгата
отново пръска мечти.
Не си до мен,
но те виждам
дори и сега -
в музиката
си ти.



 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??