Sep 26, 2017, 9:04 PM

Тази музика 

  Poetry » Other
381 0 1

Тази музика гради цветя в стена,

измислена и тъй грижливо построена.

Издигната, съборена и нежно

тъй грижливо построена,

дадена на теб и мен,

с особените лични, страшни, тъй уплашени 

на никого не дадени прекрасни, обичани мечти.

Помни за тях и ми дари с любов,

тъй нежните за мен мечти!

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??