Mar 31, 2011, 9:24 PM

Тази нощ 

  Poetry » Love
744 0 1

Тази нощ със тебе се сбогувам.

Чувствата си аз ще погреба.

Няма повече да те сънувам.

Ще забравя, че твоя съм била.

 

За последно в мислите ми бродиш.

И сърцето ми изпълваш със тъга.

За последно толкова ми липсваш.

И разплакваш моята душа.

 

Ще забравя как си ме докосвал.

Спомените си ще залича.

Тази нощ със тебе се сбогувам.

Моля те да си вървиш сега!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??