Jun 7, 2024, 9:33 AM

Тази нощ 

  Poetry » Love
360 2 2

 Тази нощ аз ще бъда щастлива,

по-щастлива от чакано сбъдване.
Непокорна, красива, игрива
като морска вълна на разсъмване.

 

Тази нощ ще изгряват надежди,
ще залязват тъги и неволи.
Във прозрачни и тънки одежди
ще танцувам с нозете си голи.

 

Ще рисувамe в топлия пясък
две тела дъховете си слели.
И на чайките страстният крясък
ще ни води дори ослепели.

 

Тази нощ, тя не е като другите.
Не си тръгва щом пукне зората.
Разпилява се нежна по друмите
и запложда със смисъл земята.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??